Finland

In jatkuvien kriisien, epävarmuuden, pelon ja loputtomien huonojen uutisten maailma! ihmiset kaipaavat hyviä uutisia. Jumalalla on parhaat uutiset, jotka olet koskaan voinut kuulla! Evankeliumin totuus vuodesta

Hämmästyttävä lordi vanhurskautemme,

Se on tarkin totuus Jumalan ihmeellisestä tarkoituksesta ihmiselle Abrahamin ajasta tuhansien vuosien takaa.

Se on ilmoitus, joka on tahallisesti pidätetty maailmalta. Todellinen evankeliumi, todellinen evankeliumi, johon liittyy uskomatonta tietoa, se on niin voimakas, että se muuttaa elämäsi ja pelastaa sielusi koko ikuisuuden. Mikään muu jumala ei ole todellinen, tosiasiassa he ovat täysin vääriä ja vääriä, etteivät he koskaan voi omien sunnuntojensa kuukaudessa esittää tällaista väitettä.

 

Kukaan ei kerro sinulle siitä, itse asiassa miksi heidän pitäisi? He eivät yksinkertaisesti välitä. He eivät halua sinun selvittävän sitä lammaskunnassasi, kuinka voit menestyä tässä maailmassa, ja he tekisivät kaikkensa varmistaakseen ehdottomasti, ettet voisi koskaan löytää sitä yksin. He ansaitsevat niin paljon rahaa ponnisteluistasi, kun he elävät ylellisessä kalliissa idolivalikoimassa kaikkien heidän kalliiden lelujensa kanssa globaalissa koskemattomassa kuninkaallisen yhteiskunnan leikkikentällä sinusta, josta voin vain haaveilla. He eivät vain välitä. Tosiasia on ennen kuin edes tulit lähelle, he vain tekisivät uuden sodan ja kaiken pelon !.

Jesus Kristuksen paluu, hänen toinen tulemisensa, on keskeinen monille kristinuskon uskoville. Koko maailma tosiasiallisesti odottaa sitä. Epäuskoiset voivat huijata, monet, joilla on vain tummia ajatuksia, voivat jopa kieltää sen kokonaan, mutta ne, jotka tietävät jotain Jumalan todellisesta sanasta, tietävät, ettei hän koskaan valehtele ja Jeesus palaa. Ja mikä on mielenkiintoista, että jokainen indikaattori näyttää viittaavan siihen, että se voisi hyvinkin olla milloin tahansa pian.

Raamattu itsessään uudessa testamentissa puhuu laajasti siitä, kuinka Jeesus perustaa Jumalan valtakunnan tänne maan päälle. Matteus kutsuu joskus uudessa testamentissa "taivaan valtakuntaan".

Jeesus itse opetti selvästi, kuinka Jumalan valtakunta tulee, vaikka hän puhui sitten vertauksin vainon välttämiseksi. Miljoonat ympäri maailmaa eivät edes ymmärrä kuinka helposti se voi tapahtua. Monet epäuskoiset ja itsekkäät palvelijat ympäri maailmaa tunnustavat olevansa ”Kristuksen raamatullisen alan asiantuntijoita”, kun he eivät voi edes ymmärtää Jumalan ja Jeesuksen todellista totuutta ja sanomaa.

Nykyajan nykymaailmassa monilla ihmisillä ei ole aavistustakaan siitä, mistä Jeesus puhui. Tämä johtuu siitä, että satanistit ja toimivat ateistit ovat tietoisesti tukahduttaneet koulutuskriteerit kaikissa kouluissa kaikilla tasoilla. Monista hallitusrakennuksista he jopa poistivat kymmenen käskytaulua, jotka olivat kerran koristaneet niiden hallia. Niiden korvaaminen johtajien muotokuvilla. tai mikä vielä pahempaa, heidän epäjumalansa, he päättävät sivuuttaa totuuden, koska pelkäävät tulla kiinni kaikista synneistään, sillä läsnäolevan ihmisen seurakunnalle ei ole kannattavaa olla liian koulutettu, se ei ole sitä, mitä kukaan halusi. Edes lastentarhoissa olevia lapsia ei ole opetettu oikein hyvin, hyvin kauan, etenkin seurakunnan palveluksissa, mikä näyttää olevan päiväjärjestys, kun he koristavat väärennettyjä veistettyjä alteriaan.

Viimeisin kysymys, jonka opetuslapset kysyivät Jeesukselta, oli: "Herra, palautatko sinä tällä kertaa jälleen Israelin valtakunnan?" Kaikki läsnä olevat apostolit ymmärsivät, että Jumalan valtakuntaan sisältyy tärkeä palautus Israelin 12 heimoon. Nämä 12 heimoa ovat…

Reuben
Simeon
Levi
Judah
Isaskar
Sebulonin
dan
Naftali
reissata
Asher
Joseph (mukaan lukien Ephraim ja Manasseh)
Benjamin

Kun Jeesus perusti Jumalan valtakunnan täällä maan päällä, siihen on aivan viime aikoihin asti jätetty täydellinen ja täydellinen mysteeri. Kahden viime vuosisadan ajan apostolit itse ymmärsivät hyvin Jumalan valtakunnan pienen luonteen heti alussa.

Mutta ennen kuin alamme analysoida tätä kiehtovaa ilmoitusta. Meidän on ensin kysyttävä; kuinka monta muuta mahdollista Jeesuksen Kristuksen tulosta Pyhä Raamattu kuvaa?

Kaikki ristiriitaiset säkeet kertovat meille, ja vastaus näyttää yllättävältä. Ensinnäkin, profeetta Haggai: "Näin sanoo Herra Sebaot:" Silti kerran on vähän aikaa, ja minä ravistan taivaita ja maata, merta ja kuivaa maata; ja minä ravistan kaikkia kansakuntia, ja kaikkien kansakuntien halu tulee "

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Illustration 1 + 2 

6 Sillä näin sanoo Herra Sebaot; Mutta kerran, on vähän aikaa, ja minä ravistan taivaita ja maata, merta ja kuivaa maata;

7 Ja minä ravistan kaikkia kansakuntia, ja kaikkien kansakuntien halu tulee; ja minä täytän tämän talon kirkkaudella, sanoo Herra Zebaot.

 

Maat ympäri maailmaa etsivät ja haluavat Jeesuksen paluuta, vaikka useimmat ymmärtävät vain vähän, jos mitään, he toivovat sitä, ja on selvää miksi. Tässä maailmassa on loputtomia ongelmia, ja ne ovat spiraalissa hallitsematta. Ihmiset tietävät, että Jeesuksen on tultava pian, tai ei ole planeettaa, johon palata. Tietenkin he haluavat häntä. Taivaallinen lordi Jeesuksemme rakasti ja rakastaa meitä edelleen niin paljon ja hänen uhrinsa Rooman pahan ristillä pesi hengellisesti jokaisen meistä synneistämme jokaisessa pisarassa omaa verta, jolle kaikille tulisi olla kiitollisia ja täynnä kiitoksia hänelle. sillä korvat ovat hänen täällä tai silmät saavat hänet selvästi näkemään
.
Ilmestyskirja puhuu hyvin erilaisesta reaktiosta hänen ilmeensä. Ilm. 11:18 sanoo: "Kansakunnat olivat vihaisia ​​ja viha on tullut, ja kuolleiden aika on, että heidät tuomitaan ja että annat palkkion palvelijasi profeetat ja pyhät ja ne, jotka pelkäävät sinun nimeäsi, pienet ja suuret; ja tuhoamaan ne, jotka tuhoavat maan.

Kansakunnat ovat vihaisia. Tämä näyttää olevan ristiriidassa Haggain kanssa. Nämä kohdat eivät voi viitata samaan aikaan, mutta ongelma kasvaa entisestään. Luukas kirjaa utelias vaihtoa Jeesuksen ja fariseusten välillä:

Luuk. 17:20 sanoo. Ja kun häntä pyydettiin fariseuksilta, kun Jumalan valtakunnan pitäisi tulla, hän vastasi heille ja sanoi: "Jumalan valtakunta ei tule tarkkailemalla."

 

Luuk. 17 - 26 sanoo. 21 Ei he myöskään sano: katso, täällä! tai katso, siellä! sillä katso, Jumalan valtakunta on sisälläsi. Ja hän sanoi opetuslapsille: "Tulevat päivät, jolloin te haluatte nähdä yhden Ihmisen Pojan päivistä, etkä näe sitä

Ja he sanovat sinulle: katso tästä; tai katso: älä mene heidän perässäsi, äläkä seuraa niitä.
Sillä kuin salama, joka valaisee taivaan alla, paistaa toiselle taivaan alla; niin on myös Ihmisen Poika hänen päivässään.

Mutta ensin hänen on kärsittävä monia asioita, ja hänet on hylättävä tämän sukupolven välillä.

Ja niinkuin Nooan päivinä, niin tapahtuu myös Ihmisen Pojan päivinä.

Huomaa, kuinka valtakunnan oli tarkoitus saapua ilman tarkkailua. Kreikkalainen on "ilman tarkastusta tai silmällisiä todisteita. Silmän" liittyy silmiin. " Joten Jeesus ilmoitti selvästi, että "Jumalan valtakunta saapuu jollakin näkymättömällä tavalla". Tämä tuleminen eroaa sekä Haggaiista että Ilmestyskirjan luettelosta, joita kaikki kansakunnat etsivät ja Kristuksen ilmestymisessä ovat. Katso kuva 1 + 2

Jeesus ei varmasti ollut hämmentynyt omasta tulostaan, ja hänen täytyi varmistaa, että emme myöskään olleet, hän tekee.

Jeesus antoi seitsemän vertausta, joista kaikkein hyvin lyhyt, ja jokainen kuvaa tulevan Jumalan valtakunnan näkökohtia.

Aloituspaikka on: "Taivaan valtakunta on kuin sinappisiemenvilja, jonka ihminen otti ja kylvä pellolleen, joka onkin vähiten kaikista siemenistä: mutta kun sitä kasvatetaan, se on suurin yrttien joukosta ja muuttuu puuksi, joten ilmalinnut tulevat ja loksaavat niiden oksissa. "

Matteus 13: n mukaan Jeesus meni sinä päivänä talosta ulos ja istui meren rannalla. Ja suuri joukko kokoontui häneen, niin että hän meni laivaan ja istui; ja koko joukko seisoi rannalla. Ja hän puhui heille paljon vertauksin, sanoen: katso, kylvö lähti kylvämään; Ja kun hän kylvä, jotkut siemenet putosivat tienhaaraan, ja linnut tulivat ja syövät ne. Jotkut kaatuivat kivisille paikoille, joilla heillä ei ollut paljon maata. Ja he lähtivät heti oksaan, koska heillä ei ollut maan syvyyttä:

Ja kun aurinko oli noussut, he polttivat; ja koska heillä ei ollut juuria, he kuivuivat. Ja jotkut putosivat piikkeihin; ja piikit oksautuivat ja tukehtivat heitä. Mutta muut kaatuivat hyvään maahan ja toivat hedelmää, toiset sadankertaisia, toiset kuusikymmentä kertaa, toiset kolmekymmentä kertaa.

Jolla on korvat kuulla, se kuulkoon. Ja opetuslapset tulivat ja sanoivat hänelle: "Miksi nukut heille vertauksin?"

Hän vastasi ja sanoi heille, koska teille on annettu tietää taivaan valtakunnan salaisuudet, mutta heille ei anneta. Sillä jolla on, hänelle annetaan, ja hänellä on enemmän ylenpalttisuutta; mutta jolla ei ole, häneltä otetaan pois, vaikka hänellä olisi.

Siksi puhun minä heille vertauksin: koska he eivät näe; ja kuulematta he eivät kuule, eivätkä he ymmärrä. Ja heissä on toteutettu Jesajan ennustus, joka sanoo kuulemalla, että kuulet, etkä ymmärrä; ja sen näkemisen jälkeen te näette, ettette näe: sillä tämän kansan sydän on vahattu ja heidän korvansa ovat tylsät kuulostaan, ja heidän silmänsä ovat sulkeutuneet. etteivät he milloin tahansa näe silminsä ja kuulevat korvillaan, eivätkä ymmärrä sydämellään ja muuttuisivat, ja minä parantaisin heidät.

Mutta siunattuja ovat silmäsi, sillä he näkevät; ja korvasi, sillä he kuulevat.
Sillä totisesti sanon teille: monet profeetat ja vanhurskaat ihmiset ovat halunneet nähdä ne, mitä te näette, eivätkä ole nähneet niitä; ja kuulla ne asiat, jotka te kuulette, ettekä ole kuulleet niitä. Kuulkaa siis vertaus kylväjästä.

 

Kun joku kuulee valtakunnan sanan eikä ymmärrä sitä, niin tulee jumalattoman puolen ja tarttuu siihen, mikä hänen sydämeensä oli kylvetty. Tämä on se, joka sai siemenä tien varrella. Mutta se, joka on vastaanottanut siemenen kivisiin paikkoihin, se on se, joka kuulee sanan ja anon ilolla vastaanottaa sen; Mutta hän ei juurtu itsensä sisään, vaan kestää jonkin aikaa. Sillä kun ahdistus tai vaino syntyy sanan takia, hän loukkaa itseään.

Se, joka sai siemeniä piikkien keskuudessa, on se, joka kuulee sanan. ja tämän maailman hoitaminen ja rikkauden pettäminen tukahduttavat sanan, ja hänestä tulee hedelmätön. Mutta se, joka on vastaanottanut siemenen hyvään maahan, on se, joka kuulee sanan ja ymmärtää sen. joka myös tuottaa hedelmää ja tuottaa, toiset sata kertaa, toiset kuusikymmentä, toiset kolmekymmentä.

Toisen vertauksen hän lähetti heille sanoen: "Taivaan valtakunta on verrattavissa ihmiseen, joka kylvä hyvää siementä pellolleen. Mutta kun ihmiset nukkuivat, vihollinen tuli ja kylväi taran vehnän keskuuteen ja meni tielleen." Mutta kun terä nousi ja toi hedelmää, ilmestyi myös taara. Niin talonmiehen palvelijat tulivat ja sanoivat hänelle: herra, etkö sinä kylvänyt hyvää siementä pellollesi? mistä sitten se on vaarantunut?

Hän sanoi heille: "Vihollinen on tämän tehnyt. Palvelijat sanoivat hänelle: Haluatko sinä sitten mennä ja kerätä heidät? Mutta hän sanoi: ei; Jollei kerää talvia, et myös juurruta juurikaan heidän mukanaan. Olkoon molempien kasvaa yhdessä satoon asti. Ja sadonkorjuun aikana sanon leikkuupuimureille: kootkaat ensin taarat ja sitokaa ne kimppuihin polttaakseen. Kerää kuitenkin vehnä latooni.

Toisen vertauksen hän lähetti heille sanoen: "Taivaan valtakunta on kuin sinappisiemenvilja, jonka ihminen otti ja kylvä pellolleen. Se on todellakin vähiten kaikista siemenistä; mutta kun sitä kasvatetaan, se on suurin yrttien joukosta, ja siitä tulee puuta, niin että linnut ilmaan tulevat ja makaavat niiden oksissa.

Toisen vertauksen hän puhui heille; Taivaan valtakunta on kuin hapatta, jonka nainen otti ja piilotti kolmeen aterian mittaan, kunnes koko hapani. Kaikki nämä asiat puhuivat Jeesukselle väkijoukolle vertauksin; ja ilman vertausta hän ei puhunut heille:

Että se toteutuisi, jonka profeetta puhui sanoen: "Minä aion suuni vertauksin;

Aion lausua asioita, jotka on pidetty salassa maailman perustamisesta lähtien.

Sitten Jeesus lähetti väkijoukon pois ja meni taloon. Ja hänen opetuslapsensa tulivat hänen tykönsä sanoen: "Ilmoita meille vertaus pellan taarasta".

Hän vastasi ja sanoi heille: "Hyvä siemen kylvää" on ihmisen Poika;

Kenttä on maailma; hyvät siemenet ovat valtakunnan lapsia; mutta taarat ovat jumalattoman lapsia; Heitä kylvänyt vihollinen on paholainen; sato on maailman loppu; ja niittäjät ovat enkeleitä.

As siksi taarat kootaan ja poltetaan tulessa; niin onko sen oltava tämän maailman lopussa.

Ihmisen Poika lähettää enkelinsä, ja he kokoavat hänen valtakunnastaan ​​kaiken, mikä loukkaa ja pahaa tekevän; Ja heittää heidät tulen uuniin: siellä on huuhtelu ja hampaiden kiristys. Silloin vanhurskaat loistavat kuin aurinko heidän Isänsä valtakunnassa. Kuka korvat kuulee, antaa hänen kuulla?

Taivasten valtakunta on jälleen kuin peltoa piilotettu aarre; jonka ihminen on löytänyt, hän piiloutuu, ja iloksi siitä menee ja myy kaiken, mitä hänellä on, ja ostaa sen pellon. Taivasten valtakunta on jälleen kuin kauppias, joka etsii hyviä helmiä: Kuka löysi yhden kalliin helmen, meni myymään kaiken, mitä hänellä oli, ja osti sen.

Taivasten valtakunta on jälleen verkon kaltainen, joka heitettiin mereen ja koottiin kaikenlaista: minkä täydet oltuaan he veivät rantaan, istuivat ja keräsivät hyvää astioihin, mutta heittivät huono.

Niin se on maailman lopussa: enkelit ilmestyvät ja katkaisevat jumalattomat oikeudenmukaisten keskuudesta, ja heittävät heidät tulen uuniin: siellä on huuhtelu ja hammasten kiristys.
Jeesus sanoi heille: "Oletko ymmärtänyt kaikki nämä asiat? He sanovat hänelle: niin, Herra.

Sitten hän sanoi heille: "Sentähden jokainen taivaan valtakuntaan opetettu kirjanoppija on kuin kotitalouden ihminen, joka tuo aarrestaansa uudet ja vanhat asiat. Ja tapahtui, että kun Jeesus oli valmistunut nämä vertaukset, hän lähti sieltä.

Ja kun hän tuli omaan maahansa, opetti hän heille heidän synagogissaan niin, että he hämmästyivät, ja sanoi: "Mistä tämä mies on tämän viisauden ja nämä mahtavat teot?" Eikö tämä ole puusepän poika? eikö hänen äitinsä ole Mary? ja hänen veljensä Jaakob ja Jose, sekä Simon ja Juudas? Ja hänen sisarensa, eivätkö he ole kaikki kanssamme? Mistä sitten tällä miehellä on kaikki nämä asiat? Ja he loukkaantuivat hänessä.

Mutta Jeesus sanoi heille: "Profeetta ei ole ilman kunniaa, paitsi omassa maassaan ja omassa talossaan."

 

Ja hän ei tehnyt siellä monia mahtavia töitä heidän epäuskonsa vuoksi.

Jeesuksen yleisön tuntemat sinappinsiemenet olivat hyvin pieniä, erittäin vaikea nähdä. Siksi hän kutsui heitä "vähiten", tarkoittaen "pienikokoisia kaikista siemenistä".

Jumalan valtakunta on samanlainen kuin mikroskooppinen saapuessaan. Se kasvaa lopulta maailmanhallitukseksi, tulossa suurimmaksi yrttien joukossa, puuksi, mutta se ei käynnisty tällä tavalla.

Kukaan ei puhu tästä vertauksesta, koska kukaan ei ymmärrä sitä.

Joten valtakunnan pienestä alusta ei voi olla epäilystäkään,

 

Seuraava vertaus sanoo tämän: "Taivaan valtakunta on kuin hapatta, jonka nainen otti ja piilotti kolmeen aterian mittaan, kunnes koko hapani." Kreikan sana tässä on "piilotettu" ja "enkrupto", joka tarkoittaa "piilotettu". Ajattele sitä englanninkielisenä sanana "encrypted". Jeesus sanoo, että hän tuo kirjaimellisesti salatun valtakunnan.

Aluksi se on piilotettu, piilotettu, mutta laajenee, koska hapan leviää aina. Muutama jae myöhemmin Jeesus korostaa tätä. "Taivaan valtakunta on kuin kentällä piilotettu aarre; joka, kun ihminen on löytänyt, hän piiloutuu ja sen iloksi menee ja myy kaiken, mitä hänellä on, ja ostaa sen kentän."
"Piilotettu" tulee täältä "krupto", joka tarkoittaa "piilottaa peittämällä". Jeesuksen Kristuksen viesti on selkeä.

Jumalan valtakunta alkaa pieni ja piilotettu. Sinun täytyy löytää se.

Seuraava vertaus vahvistaa tämän. "Jälleen, taivaan valtakunta on kuin kauppias,
etsien hyviä helmiä, "harvinaisia ​​ja arvokkaita helmiä on vaikea löytää", jotka löydettyään yhden korkean hinnan helmen ", se oli myös piilotettu", meni ja myi kaiken, mitä hänellä oli, ja osti sen. "Kuka olisi etsiä valtakuntaa ympäri maata päivästä 1, mikä on suosittu opetus?

Piilotetut aarre- ja helmi vertaukset lisäävät myös keskittymistä valtakuntaan pääsyn arvoon.

Jokaisessa valtakunnassa on neljä välttämätöntä komponenttia:

 

1. Maa, kiinteistö tai alue, riippumatta siitä, onko se suuri tai pieni.
Valtakunnan koon määrittämisessä on oltava selkeät rajat.


2. Hallitsija tai kuningas, joka johtaa jumalallista hallitusta.


3. Ihmiset, aiheet, jotka asuvat hallitulla alueella.


4. Laki- ja sääntöjärjestelmä järjestelmässä hallituksen perusrakenne.

 

Kokostaan ​​huolimatta sinappisiemenvaltakunnan saapuessa siinä on kaikki neljä elementtiä. Se on kirjaimellista, se on valtakunta. Älä henkistä sitä kirkkona tai muuna ihmisen sydämessä.

Jumala ja Jeesus Kristus ja pyhä henki ovat keskeinen osa, mutta kaikkia neljää vaaditaan.

Jeremiah 23 v 4-6 toteaa. Ja minä asetan paimenet heidän päällensä, jotka ruokkisivat heitä. He eivät enää pelkää eivätkä ole kauhistuneet, eikä heitä ole myöskään puutetta, sanoo Herra.


5 Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, että minä nostatan Daavidille vanhurskaan oksan, ja kuningas hallitsee ja menestyy ja toteuttaa tuomion ja oikeudenmukaisuuden maan päällä.


6 Aikanaan Juuda pelastuu, ja Israel asuu turvallisesti. Ja tämä on hänen nimensä, jota hänelle kutsutaan: Herra meidän vanhurskautemme.

Heprealainen "haara" on "itävä". Kuten sinappinsiemeniä, itämät ovat myös pieniä alkamaan.

Jeremiah 33 osoittaa tämän valtakauden alkavan, mikä vahvistaa jotain tärkeätä itämisen kannalta
Heprealainen "kasvaa" on yksinkertaisesti verran muoto "itävä".


Jumala sanoo, että hän aiheuttaa itun itämisen. Mieti, mitä meille sanotaan.

Jeremiah 33 v 14 - 16… Katso, tulevat päivät, sanoo Herra, että teen sen hyvän, jonka olen luvannut Israelin huoneelle ja Juudan huoneelle.
15 Niinä päivinä ja silloin minä annan vanhurskauden haaran kasvaa Daavidiin; ja hän toteuttaa tuomion ja vanhurskauden maassa.
16 Noina päivinä Juuda pelastuu, ja Jerusalem asuu turvallisesti. Tämä on se nimi, jota hänelle kutsutaan: Herra meidän vanhurskautemme.

Vahvistaen Jeremian, Sakarja 6 11-13 kuvaa kasvusta kohti maailmanlaajuista hallintaa: "Näin puhutaan Herra Sebaot sanoen:" Ota sitten hopea ja kulta, tee kruunuja ja aseta ne Joosuan, Josedechin pojan, pään, pään päälle. " pappi; ja puhu hänelle sanomalla, puhuu näin Herra Sebaot sanoen: Katso, mies, jonka nimi on haara; hän kasvaa paikastaan ​​ja rakentaa Herran temppelin. rakenna Herran temppeli, ja hän kantaa kunniaa, istuu ja hallitsee valtaistuimellaan, ja hän on pappi valtaistuimellaan, ja rauhan neuvo on heidän molempiensa välillä kunniassa fyysisestä temppelistä. se olisi rakennettava.

Termi "hänen paikka" on kiehtova ja erittäin opettavainen. Se tarkoittaa "alaosaa, painettua, alapuolella, alapuolella". Siten valtakunta alkaa alhaalta, masentuneesta paikasta, alhaalta, mikä tarkoittaa sitä, että se on piilossa ja alla olevassa paikassa siten, että ihmiset eivät voi nähdä sitä, elleivät he etsi ja löydä sitä. Otetaan oppia jotain muuta. Sakarja 6:12 kuvaa Kristus kasvaa julkistamatta
sijainti, hänen paikka, rakentaa lopulta kaksi temppeliä. ~ Jakeen alkupuolella kuvataan henkisen temppelin rakentaminen, joka on kirkko, jonka määrittelee apostoli Paavali: "Etkö tiedä, että sinä" kirkko, Jumalan kansa "olet Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä? Jos joku saastuttaa Jumalan temppelin, Jumala hävittää sen; sillä Jumalan temppeli on pyhä, mikä temppeli olet. "

Malakian kirja 3: 1 kuvaa Kristuksen paluuta maan päälle temppeliin. Se sanoo, katso, minä lähetän sanansaattajani, ja hän valmistaa tietä minun edessäni. Ja Herra, jota etsit, tulee yhtäkkiä temppeliin, jopa liiton sanansaattajaksi, jota sinä nautit: katso, hän tulee tule, sanoo Herra Sebaot. Mutta kuka voi pysyä hänen tulonsa päivänä? ja kuka seisoo, kun hän ilmestyy? sillä hän on kuin jalostamon tuli ja kuin täyteaineiden saippua. Ja hän istuu hopeajalostajana ja puhdistajana. Hän puhdistaa Leevin pojat ja puhdistaa ne kulta ja hopeaksi, jotta he voivat uhrata Herraa. uhri vanhurskaudessa.


Silloin Juudan ja Jerusalemin uhri on Herralle miellyttävä, niinkuin vanhoina päivinä ja kuin entisinäkin vuosina. Ja minä tulen lähelle sinua tuomitsemaan; ja minä olen nopea todistaja noita, aviorikojia ja vääriä vannoojia vastaan ​​ja niitä vastaan, jotka sortavat palkkaamisesta palkkaansa, leskiä ja isätöntä ja jotka kääntävät muukalaisen hänen oikealta, ja älä pelkää minua, sanoo Herra Sebaot.

Sillä koska olen Herra, en muutu; siksi te, Jaakobin pojat, olematon.

Jo isäidesi päivistä lähtien olette poissa käytöstäni, etkä pitäneet niitä. Palaa minun tyköni, ja minä palaan sinun tykösi, sanoo Herra Sebaot. Mutta sanoitte: mihin palaamme? Ryöstääkö mies jumalan? Silti olette ryöstäneet minut. Mutta te sanotte, missä me ryöstiimme sinut? Kymmenyksissä ja tarjonnassa. Teitä kirotaan kirous: sillä olette ryöstäneet minut, jopa koko kansan.

Vie kaikki kymmenykset varastossa, että minun talossani olisi lihaa, ja todista minua nyt, sanoo Herra Sebaot, jos en avaa sinulle taivaan ikkunoita ja vuodan sinulle siunauksen, että siellä on ei saa olla tarpeeksi tilaa sen vastaanottamiseksi. Ja minä nuhtelen syöjää sinun tähden, ja hän ei tuhoa sinun maan hedelmiä; eikä viiniköynnöksesi heitä hedelmää ennen aikaansa pellolla, sanoo Herra Zebaot.

Ja kaikki kansat kutsuvat sinua siunattuiksi: sillä te olette iloinen maa, sanoo Herra Zebaot. Sanasi ovat tiukat minua kohtaan, sanoo Herra. Mutta te sanotte, mitä me olemme puhuneet niin paljon sinua vastaan?
Te olette sanoneet: turhaa palvella Jumalaa. Ja mitä hyötyä on siitä, että olemme pitäneet hänen asetustaan ​​ja kärsineet surullisesti joukkojen Herran edessä? Ja nyt me kutsumme ylpeitä onnelliseksi; kyllä, ne, jotka tekevät pahaa, on perustettu; kyllä, ne, jotka kiusaavat Jumalaa, jopa vapautetaan. Sitten ne, jotka Herraa pelkäsivät, puhuivat usein toisilleen. Ja Herra kuuli ja kuuli sen. Ja Herralle pelkänneille, jotka ajattelivat hänen nimeään, kirjoitettiin muistokirja hänelle. Ja heidän tulee olemaan minun, sanoo Herra Sebaot sinä päivänä, kun minä valmistan jalokivet; Minä tahdon säästää heitä, kun mies säästi omaa poikaansa, joka palveli häntä. Sitten palaat ja erottele vanhurskaiden ja jumalattomien välillä Jumalaa palvelevan ja sen, joka häntä ei palvellut, välillä.
Tämä ei voi olla fyysinen temppeli Jerusalemissa, koska sellaista ei ole olemassa tänään. Juutalaiset eivät miehitä edes Temple Mount -vuorta. Malachi sanoo: "Kristus tulee ihmisten luo, jotka etsivät ja haluavat häntä."

Takaisin Matteuksen evankeliumi 13. Viides vertaus osoittaa laajenemisen pienestä alusta alkaen. "Taivasten valtakunta on jälleen kuin verkko, joka heitettiin mereen." Verkko alkaa tyhjä. Ajan myötä se täyttyy kaikenlaisilla kaloilla, ihmisiä kaikista maista, mutta kaikki eivät kalat kuulu. "Kun se oli täynnä, he nousivat rantaan, istuivat ja kerättiin hyvää astioihin, mutta heittivat pahat pois. Niin tapahtuu maailman lopussa:

Enkelit tulevat ulos ja erottavat jumalattomat oikeudenmukaisten keskuudesta, "huomioi tämä" ja heittävät heidät tulen uuniin (tai uuniin): siellä on huuhtelu ja hampaiden kiristys. "

Hylkää kaikki ajatukset, että valtakunta alkaa vain jumalallisista henki-olennoista. Tämä vertaus hajottaa tämän väärinkäsityksen. Pahat pääsevät valtakuntaan, ja heidät on jossain vaiheessa poistettava sen ensimmäisessä vaiheessa.
Toinen Matt. 13: n vertaus kuvaa vehnää ja myrkyllisiä taraja, jotka alun perin kasvattavat taivaan valtakuntaa. Ilmeisesti Jumalan valtakunta ei ole taivaassa. Jeesus käskee, että taaran on pysyttävä vehnän mukana satoon asti.

Hän selittää, että tässä vaiheessa, samoin kuin verkon vetäessä rantaan, "[enkelit] kokoontuvat valtakunnasta poistamaan taarat ja kaikki loukkaavat asiat, ja tekevät vääryyttä", toistaen, että ne poltetaan uuni. "Joten Jumalan valtakunnan ensimmäinen vaihe on sellainen, että sen kasvaessa väärät ihmiset pääsevät sisään. Älä unohda tätä. Jeesus sanoi sen kahdesti, helposti ymmärrettävien kuvien avulla. joten asiaa ei voida hukata. "

Jae Matthew 43 v 41 - 52 sanoo, että Ihmisen Poika lähettää enkelinsä, ja he kokoavat hänen valtakunnastaan ​​kaiken, mikä loukkaa ja vääryyttä tekevän; Ja heittää heidät tulen uuniin: siellä on huuhtelu ja hampaiden kiristys.

Silloin vanhurskaat loistavat kuin aurinko heidän Isänsä valtakunnassa. Kuka korvat kuulee, antaa hänen kuulla?
Taivasten valtakunta on jälleen kuin peltoa piilotettu aarre; jonka ihminen on löytänyt, hän piiloutuu ja iloksi siitä menee ja myy kaiken, mitä hänellä on, ja ostaa sen pellon.

Taivasten valtakunta on jälleen kuin kauppias, joka etsii hyviä helmiä: Kuka löysi yhden kalliin helmen, meni myymään kaiken, mitä hänellä oli, ja osti sen.

Taivasten valtakunta on jälleen verkon kaltainen, joka heitettiin mereen ja koottiin kaikenlaista: minkä täydet oltuaan he veivät rantaan, istuivat ja keräsivät hyvää astioihin, mutta heittivät huono. Niin on se maailman lopussa: enkelit ilmestyvät ja katkaisevat jumalattomat oikeudenmukaisten keskuudesta,

Ja heittää heidät tulen uuniin; siellä on huuhtelu ja hampaiden kiristys. Jeesus sanoi heille: oletteko ymmärtäneet kaikki nämä asiat? He sanovat hänelle: niin, Herra.

Sitten hän sanoi heille: "Sentähden jokainen taivaan valtakuntaan opetettu kirjanoppija on kuin kotitalouden mies, joka tuo aarrestaansa uudet ja vanhat asiat.

Kaikkivaltiaan Isän Jumalan valtakunta loistaa kuin aurinko. "Kreikan kielellä tarkoittaa" tule loistavaksi ". Muiden kohtien perusteella on selvää, että tällä hetkellä monet muut pyhät, ihmiset, jotka pätevät hallitsemaan Jumalan valtakuntaa, liittyvät Jeesukseen ja pieni joukko varhaisista järjestelmänvalvojista,

Luuk. 12: 32-45 sanoo ... Älä pelkää, pieni parvi; sillä isäsi on ilo antaa sinulle valtakunnan.

Myy, mitä sinulla on, ja anna almuja; Antakaa itsellesi laukut, jotka eivät ole vanhoja; aarre taivaassa, joka ei ole epäonnistunut, kun kukaan varas ei ole lähestynyt eikä koi vioittunut. Sillä missä aarresi on, siellä on myös sydämesi. Olkoon lanne ympäröity ja valot palava;

Ja te itsekin kuin miehet, jotka odottavat herransa, kun hän palaa hääistä; että kun hän tulee ja koputtaa, he voivat avata hänelle heti.


Siunattuja ovat ne palvelijat, joita herra tulee tullessaan tarkkailemaan. Totisesti minä sanon teille, että hän pitää vyön itsensä ja panee heidät istumaan lihaan ja tulee ulos ja palvelee heitä.


Ja jos hän tulee toiseen vartioon tai tulee kolmanteen vahtiin ja löytää heidät niin, siunattuja ovat ne palvelijat. Ja tämä tietää, että jos talon hyvä mies olisi tiennyt, mihin aikaan varas tulee, hän olisi tarkkaillut eikä olisi pitänyt talonsa murtautumista.

Ole siis myös valmis: sillä Ihmisen Poika tulee aikaan hetkellä, kun ette ajattele. Sitten Pietari sanoi hänelle: Herra, puhuuko sinä tämä vertaus meille vai edes kaikille?

Ja Herra sanoi: "Kuka sitten on se uskollinen ja viisas taloudenhoitaja, jonka herransa hallitsee kotitalouttaan, antamaan heille heidän osuutensa lihasta määräajassa?" Siunattu on se palvelija, jonka herransa tullessaan sen löytää tekevän. Totuudesta sanon teille, että hän tekee hänestä kaiken hallitsevan.
Huomaa myös, että ahdistus ja vaino liittyvät Jumalan valtakuntaan.


Olosuhteet eivät ole helppoja kohteille sen ensimmäisessä lyhyessä vaiheessa, mutta palkkiot ovat mahtavia. "Se, joka sai siemeniä piikien joukossa, on se, joka kuulee tämän saman sanan ja tämän maailman huolen ja rikkauden pettämisen, tukahduttaa Sanaa, ja hänestä tulee hedelmätön."


Vain yksi luokka säilyy. "Se, joka on vastaanottanut siemenen hyvään maahan, on se, joka kuulee Sanan ja ymmärtää sen. Se myös tuottaa hedelmää ja tuo esiin, toiset sata kertaa, jotkut kuusikymmentä, toiset kolmekymmentä."


Matteuksen evankeliumi 13 yksin riittää ymmärtämään kaikkia suosittuja Jumalan valtakunnan kysymyksiä, useimmat kerrokset ovat kuitenkin valitettavasti epätäydellisiä ja usein täysin vääriä.

Lyhyt huomautus, on hyödyllistä tietää, että Herramme ja pelastajamme asettuvat väliaikaisesti syrjään alkuperäisen hallituskautensa jälkeen ja rankaisevat kaikkia kansakuntia Ilmestyskirjan sinettien ja ruttojen kautta, koska useimmat eivät koskaan muuta heidän sydäntään. Siksi kansakunnat ovat vihaisia ​​tuosta paluusta, mutta ymmärrä, että juuri silloin hän aloittaa tuhatvuotisen hallintonsa. Toisin sanoen, ole varovainen hylkäämään tai henkistämään selkeät opetukset siitä, kuinka Jumalan valtakunta tulee, yksinkertaisesti siksi, että et ole koskaan kuullut niitä aikaisemmin, koska kukaan muu ei opeta heitä.
Kaikki täällä opetettu on täysin yhdenmukaista Raamatun kaikkien muiden osien kanssa, ja tarkoitan täysin.
se kesti monta tuntia selittää. Tarkoituksenamme on selittää, kuinka Jumalan valtakunta tulee
maa, ei harmonisoida satoja soveltuvia jakeita, mutta ne kaikki sopivat täydelliseen harmoniaan.
Itse asiassa ne sopivat yhteen niin kauniisti, että joukko yleisiä kysymyksiä ihmisten mielissä yksinkertaisesti katoaa.
Jokaisella, joka haluaa tulla Jumalan valtakuntaan, on mahdollisuus tehdä niin. Jumalalla on myös yleissuunnitelma monien henkijohtajien asentamiseksi. Hän on työskennellyt huolellisesti ihmisten kanssa ympäri maailmaa ja valmistellut heitä hallitsemiseksi. Saatat hyvinkin olla lähellä kuin luulet joihinkin heistä.

Vasta päivän kuluttua siitä, kun aikaisemmat suoritukset on laskettu ennen Kristuksen tuomiopaikkaa, he saavat hallita. Luuk. 19 kuvaa aatelista Kristusta, joka meni kaukaiseen maahan taivaaseen hankkiakseen itselleen valtakunnan. Huomaa: "Kun hänet palautettiin" taivaasta "," kun hän oli vastaanottanut valtakunnan, hän käski näiden palvelijoiden kutsua häntä, jolle hän oli antanut rahaa, jotta hän voisi tietää, kuinka paljon kukin ihminen oli saanut kauppaa. " Jotkut palvelijat ohittivat, toiset epäonnistuivat. Koko tilin lukeminen paljastaa, että onnistuneet sijoitetaan kaupunkien päälle maan päällä.
Palattuaan Sakarjan kohtaan 6, toinen temppeli, jonka Kristus myöhemmin rakentaa, on fyysinen kolmas temppeli Jerusalemissa, kun hän hallitsee kaikkia kansakuntia. Lukemattomat pyhät kirjoitukset perustavat Jerusalemin maan pääkonttoriksi Jumalan silmissä. Jos valtakunta alkaa hyvin pieni ja piiloutunut, kasvaa paikastaan ​​kattamaan koko maan, ei ihme, että profeetta Miika sanoo:
"Oi lauman torni, Siionin tytärlinnoitus, teille se tulee. Ensimmäinenkin hallitus tulee, kuninkuus tulee Jerusalemin tytölle."
Siinä ei sanota: "Valtakunta, ensimmäinen valta", "Kristuksen hallinto ennen Ilmestyskirjan tapahtumia, jonka jälkeen hän jatkaa sitä 1000 vuotta", "rakennetaan Siioniin tai alkaa Siionista". Micah sanoo: "Se tulee sinne", eli se oli alun perin muualla. Kyllä, se oli hänen paikkansa.
Katsotaanpa viimeistä kohtaa, joka viittaa haaraan sen jälkeen kun se kasvaa ja menee Siioniin. Tapahtuma on suuri sota, joka kärsii modernin Israelin kansoista, ja tuhoisat vaikutukset Jerusalemiin ja Juudan heimoon. "Teidän miehenne sanovat sanalla, ja teidän mahtava sodassa. Ja hänen porttinsa valittavat ja surravat. Hänen autuutensa istuu maassa.

Ja sinä päivänä seitsemän naista ottaa kiinni yhdestä miehestä, "sodan selviytyneistä", sanoen: "Syömme oman leipämme ja käytämme omia vaatteita, vain kutsutaan nimeämme sinun ottaa pois meidän moite. '"
Jesaja jatkaa: "Sinä päivänä" siihen mennessä "tulee oksalle" kasvava, kypsyvä itämä,
"Herran olkoon kaunis ja kunniakas ja maan hedelmä erinomainen ja ihana niille, jotka ovat paenneet Israelista", sota.
"Ja tapahtuu, että sitä, joka on jäänyt Siioniin ja joka pysyy Jerusalemissa," eloonjääneitä ", kutsutaan pyhiksi, jopa kaikille, jotka on kirjoitettu Jerusalemissa eläville, kun Herra on pestänyt Siionin tyttöjen saasta ja puhdistaa Jerusalemin verta sen keskeltä tuomion hengellä ja polttamisen hengellä. Tulinen tuomio on mukana, mukaan lukien uuni, josta luemme.
Jesaja 31 ja jae 9. Sanoo: "Hän siirtyy pelkoonsa vahvaan asemaansa, ja hänen päämiehensä pelkäävät merkkiä", sanoo Herra, jonka tuli on Siionissa ja hänen uuninsa Jerusalemissa.
Tähän mennessä Jumalan haara ja valtakunta ovat kukoistaneet. Sen hedelmää kutsutaan "Erinomaiseksi ja mukavaksi", joka tarkoittaa "koristetta". Jeesusta kutsutaan kunniallisesti "loistavaksi ja kauniiksi". Viimeksi mainittu tarkoittaa "näkyvyyttä, loistoa, niin näkyvää". Tähän mennessä Jumalan valtakunnasta on tullut vastakohta pienelle ja piilotetulle. Se on näkyvä ja näkyvä. Yritä tehdä tämä kaikki sopivaksi suositulle kertomukselle. Kukaan ei opeta sitä, mutta se on Raamatun totuus.

Jesaja 59 tuo jälleen toisen näkökulman Jeesuksen Kristuksen tulemisesta Jerusalemiin jälleen vuosia sen jälkeen, kun hänen valtakuntansa alkaa pieneksi: "" Lunastajan tulee tulla Siioniin ja niihin, jotka kääntyvät Jaakobin rikkomuksesta ", sanoo Herra." Sitten luku 60 alkaa: "Nouse, loista; sillä sinun valkeutesi on tullut ja Herran kunnia on noussut sinun päällesi", muista, masentuneesta paikasta, sen alla ja alhaalta. "Sillä katso, pimeys peittää maan ja kova pimeys ihmiset, mutta Herra nousee sinun päällesi, ja hänen kirkkautensa näkyy sinulle." Jos hän aloittaisi taivaassa, hänen matkansa kuvataan laskeutuvaksi eikä nousevan Siionissa.
Älä missaa tätä. Monet jakeet vahvistavat, että Jeesus tulee taivaasta kansalleen, mutta sitten Siionille hänen paikastaan ​​maan päällä. Tietyt kohdat todistavat Kristuksen siirtyvän Siioniin.
Numbrista 24 löytyy ennustus aikamme, viimeisten päivien ajaksi, josta melkein kukaan ei puhu.
Profeetta Bileam ennusti: "Viimeisinä päivinä Jaakobilta tulee tähti, ja valhe nousee Israelista. Jaakobista" ei Juuda "tulee se, joka hallitsee, ja tuhoaa hänet. kaupungin jäännökset. "
Nämä kohdat, nimeltään "Tähti", kuvaavat Kristusta Vanhurskauden Poikana, Daystarin, kirkkaan ja aamutähtänä sekä Valvojan, hallitsijana. Hän tuo hallitsemisensa, hallintonsa Jerusalemiin ja Juudaan
24:14 toisesta modernista Jaakobin tai Israelin kansakunnasta. Tämä ei voi viitata Kristuksen syntymäpaikkaan, koska hän syntyi Juudasta ja Juudeassa.
Nykyaikainen Lähi-idän kansakunta, nimeltään Israel, on itse asiassa Juuda, jonka länsimaiden demokraattiset englanninkieliset maat on tunnistettu toisen, Israelin 12 heimon jälkeläiseksi.
Kristus saapuu ensin yhteen näistä maista, ei Juudaan.

Perusyhteenveto,
Jeesus Kristus / messias tulee ensin kansansa, temppelinsä luo, tuomalla valtakuntansa ilman havaintoa. Se alkaa mikroskooppisella ja piilotetulla tavalla, ja sitä johtaa aluksi pieni Jumala kutsuu "pieneksi parvekseen"
Aluksi tämä läsnäolo on itämäinen. Jumalan valtakunta kasvaa tasaisesti aiheiden lukumäärässä
ennen kuin Kristus siirtää valmiiksi laajentuneen maailmanhallituksen. Sieltä hän hallitsee kaikkia kansakuntia suuremman ryhmän kanssa erityisesti valittuja pyhiä, jotka tulevat hänen tuolloin paljon suuremmasta laumasta.
Jos olisit yllättynyt tai jopa järkyttynyt Jeesuksen vertausten mukaisista yksinkertaisista totuuksista ja ihmettelit, miksi sinulle ei ole koskaan opetettu niiden merkitystä, tunnusta, että hän on suunnitellut ne sekoittamaan ne, joita hän ei kutsunut. Näin hän sanoi: "Puhun siksi heille vertauksin: koska he näkevät eivät näe; eivätkä kuule, eivät kuule, eivätkä ymmärrä.
Ja heissä on toteutettu Jesajan profetia, joka sanoo: 'Kuulemalla kuulet, etkä ymmärrä; ja kun näet, niin näet ja et saa nähdä ", sillä tämän kansan sydän on vahattu ja heidän korvansa ovat tylsät kuulostaan ​​ja silmänsä ovat sulkeutuneet." Joukot sulkevat silmänsä Raamatun totuuteen. heidän oma huono uskonsa estää heitä ymmärtämästä sitä, mitä he eivät halua kuulla, mutta voit nyt ymmärtää. Puhuttaessa enemmän vertausten syyyn, Matteus lisäsi: "Kaikki nämä asiat puhuivat Jeesukselle väkijoukolle vertauksin; ja ilman vertausta hän ei puhunut heille sanoen: 'Minä avaan suuni minä vertauksin; Minä puhun asioita, jotka on pidetty salassa maailman perustamisesta lähtien. ""
Olet saanut arvokasta tietoa, joka on pidetty salassa ympäri maailmaa. Se ei ole nykyajan kristillisyyden suosittuja perinteitä tai tarinoita, vaan Jeesuksen selkeät sanat, ja ymmärretään nyt aikamme.
Jumala on odottanut tuhansia vuosia perustaakseen valtakuntansa maan päälle sellaisena kuin se on taivaassa ja koko maailma tarvitsee sitä kipeästi. Se ei kuitenkaan tule niin kuin miljardit odottavat.
Tässä on suuri etu. Kristus on juuri nyt, kun puhumme erityisen valitun, täysin koulutettujen pätevien ylläpitäjien ryhmän valmistelemista ennen sen saapumista hallitsemaan häntä. Profeetat koko sosiaalisessa mediassa ennustavat sen välittömän saapumisen. Mutta kysymys on nyt, tarttuuko pitkään pidettyihin vakaumuksiin vai tarttuuko elämää muuttavaan totuuteen? Nyt on sinun valintasi aika, ei ole enää keskiviivaa, olet joko Jumalan ja hyvän elämän puolesta tai et ole. Sinun on päätettävä nyt, koska se on jo liian myöhäistä. Tee parannus (vaihda ajattelutapaasi) ja etsi rukouksen kautta Jeesuksen anteeksi anteeksi kaikki synnit, jotka muistetaan tai unohdetaan. Jos rukoillaan vilpittömästi, hän kuulee ja hyväksyy pyyntösi, ja me Jumalan valtakunnan pyhinä toivotamme teidät tervetulleiksi rakastavalla avoimella sydämellä.

Jokainen lahjoitettu penni auttaa
Rakenna Jumalan jumalallista valtakuntaansa jokaisessa maassa ympäri maailmaa ... "Maan päällä sellaisena kuin se on taivaassa"

Suomi on osa Israelin taloa

THE ONLY TRUE GOSPEL OF

Copyright 2020 www.TheAlmightyFatherGod.com 

www. TheUniversalCreator.Com

E mail; ContactUs@TheAlmightyFatherGod.com

"All Universal Rights Reserved"

In the never ending love & name of Jesus Christ

Disclaimer

Sometimes when all we want or need is more simple in good faith  information from ministers who understand the Almighty God. Ministers often present chaotic words and paragraphs with very confused doctorings. All I know is these only confuse me so I have assumed they also confuse many others aswell. All I really know is, I was visited in a dream where The Lord Jesus Christ and two Saints, telepathically communicated with me after stopping my fall to hell itself. All I remember was the very next morning I was told  by Jesus to buy the domain names  The Almighty Father God & The Universal Creator & a Holy Bible King James Version. Since then I have seen many visions from both the spirital world and the natural phisical world. Yes even the questionable massive cloud Giants???. I could never clearly understand The Holy Bible.Before this event occured but now all that has changed.  I knew absolutly nothing about religion or building websites infact what I knew about computers in general could have been written on a postage stamp. I have seen many wonders and visions since, and on many occasions these have reacted immediatly by my voice commands given by the God of Abraham Isaac & Jacob for which Im eternally greatful. To remain private I have used the name Just a Mustard Seed. I alone have been given the task to begin the research and development of the Lord thy Gods Kingdom of God first sanctuary city on earth as it is in heaven with the view to encouraging all the souls of the House of Israel back to The Almighty Father God. Thank you Lord for all the blessing spiritual guidance given to me from The Holy Spiit in the name of Jesus of Nazereth,  I am so greatful father God, your most humble & faithful servant "Just a Mustard Seed" Child of the most high God. Bless You